Wegwijs in woonrecht -
Wegwijs in Woonrecht
Praktische antwoorden op vragen uit de praktijk
Klik hier om dit boek te bestellen

Wegwijs in woonrecht

€ 20,-

In de tien jaar dat ons kantoor bestaat, hebben we als juridische sparringpartner voor woningcorporaties en andere professionele verhuurders en beheerders van woonruimte veel vragen gehad over uiteenlopende situaties als het gaat om verhuur van woningen. Ter gelegenheid van het jubileum hebben de advocaten van THL besloten over de advies- en procespraktijk in de meest letterlijke zin een boekje open te doen; we hebben de meest voorkomende en terugkerende vragen van verhuurders van woonruimte voor u verzameld en voorzien van antwoorden die in de praktijk van alledag bruikbaar zijn. En we komen er rond voor uit, we zijn een tikkeltje trots op het resultaat dat nu beschikbaar is: het ruim 200 pagina's tellende boek Wegwijs in Woonrecht.

Bekijk hier de inhoudsopgave

Wilt u het boek Wegwijs in Woonrecht bestellen, vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt dan van ons een e-mail met daarin het bankrekeningnummer waarop u uw betaling kunt verrichten. Na ontvangst van betaling sturen wij u het boek toe. U kunt het uiteraard ook bij ons ophalen.

Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Lees meer over ons cookiebeleid.