NL / EN
Gedreven en persoonlijk betrokken -
“De advocaten kruipen in de huid
van de klant en daardoor weten zij
precies wat de klant nodig heeft”

Gedreven en persoonlijk betrokken

Specialisatie is ons DNA. De dingen die we doen, doen we goed. We zijn meer van de inhoud dan van de show. Onze cliënten krijgen altijd advies van gespecialiseerde advocaten die zich op hun terreinen voortdurend blijven ontwikkelen. Onze juridische kennis is bij de tijd. Kennis die we bovendien willen delen. Wij geven cursussen op maat over actuele onderwerpen uit de praktijk waarin we gespecialiseerd zijn.

We verdiepen ons niet alleen in het recht, maar ook in onze cliënten. Renate van der Hoeff: “We denken met cliënten mee en vaak verder dan de vraag, we voelen allemaal een persoonlijke betrokkenheid.” Erik Lichtenveldt: “Vertrouwen winnen we niet met driedelig grijs of parelmoer, maar door te zeggen waar het op staat.” Die instelling leidt tot langdurige relaties met onze cliënten, waardoor onze advocaten goed weten wat er bij onze cliënten speelt. We lossen zo niet alleen problemen op, maar zien eventuele toekomstige problemen ook tijdig aankomen. En we zien vanuit juridisch perspectief waar kansen liggen. Waar dat nodig is, werken onze advocaten ook op detacheringsbasis voor u.

Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Lees meer over ons cookiebeleid.